RSS

Company Greetings

14 Sep

Happy Birthday from Samsung Director


Yes I’ve just know that there is such birthday greetings like this in our company..

Entah ini sesuatu yang baru atau sudah lama tp saya baru tau. (saya udh ulang taun 5x di Samsung perasaan gak pernah dikirimin ginian deh..)
But anyway.. Its a good thing though…

Saya pikir memang Our president director membuat banyak perubahan di perusahaan ini (termasuk perubahan yg bersifat cost down jg sih😀 )

 
6 Comments

Posted by on September 14, 2011 in PersonalLife

 

Tags: , , , , ,

6 responses to “Company Greetings

  1. Livya

    September 14, 2011 at 1:34 pm

    untuk level ass.mng ke atas kali bosbes :p *utk membuktikannya, tunggu istrinya p ariful ultah dulu, dapet apa engga :p*

     
  2. Ester Yuliyanti

    September 14, 2011 at 1:38 pm

    Perhatian bener yah mister presdir…
    Iya dehh, keknya buat ass mng ke atas doangg….
    klo semua bisa tekor juga seh :)…kan mottonya cost down😀

     
  3. anggriawan

    September 14, 2011 at 5:03 pm

    hoh.. keren..😀

     
  4. dindun

    September 15, 2011 at 8:32 am

    hoooh…. baru tau juga, mungkin emang level asmen ke atas kali bos😀

     
  5. Alief

    September 15, 2011 at 1:17 pm

    Wuoh, itu mungkin maksudnya ngasih contoh biar asmennya ngasih bunga ke istri engineer2nya :p

     
    • andiazuno

      September 15, 2011 at 2:20 pm

      Yaudah lief cepetan punya istri nanti tak kasih bunga deh kl ultah..😀

       

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: